Om os

Baggrunden

Vil du også have en enkel, nem og uafhængig løsning til en fast pris? Det er tankerne bag starten af Whistleblower Legal ApS.

Firmaet er stiftet af tidligere advokat Anna-Louise Bolther Andersen. I sin stilling ved et større advokatfirma, arbejdede Anna-Louise med forskellige små og mellemstore virksomheder, som hun hjalp med løsninger indenfor generel erhvervsret, arbejds- og ansættelsesret samt etablering og vedligehold af kundernes whistleblowerordninger.

Anna-Louises tanker om oprettelsen af Whistleblower Legal ApS;

“Jeg ville gøre det enkelt og overskueligt for alle virksomheder at leve op til lovkravet om at have en whistleblowerordning. Mit mål var at skabe en løsning, der var troværdig og fuldstændig uafhængig, hvor ingen anden part havde en interesse i indberetningerne. Det skulle være en løsning, som var simpel at implementere: Derfor skabte jeg en Plug-and-Play-løsning.”

Behovet for at skabe en uafhængig løsning, så Anna-Louise, da hun som advokat ofte blev mødt af en holdning om, at hun kunne have en interesse i at gøre de indberettede sager større, end nødvendigt. Omvendt så hun også et interesssekonfliktproblem i, at whistleblowerordningen blev løst hos virksomhedens revisor, da en virksomheds mulige tvister skal medtages af revisor som potentielle udgifter til verserende sager i årsregnskabet. Hun ville derfor skabe en mulighed for de virksomheder, som ønskede en 100 % uafhængig løsning, hvor det også var gennemskueligt for kunderne, hvad de skulle betale.

“Jeg ville skabe en løsning, hvor det var klart for virksomhederne, hvad løsningen kostede – mine kunder skal ikke have nogle uforudsete omkostninger. Jeg ser det som en forsikring virksomhederne betaler for. Ved at tilbyde et produkt, som kunden trygt kan overlade til os, frigøres ressourcer til at gøre de ting, som lige netop denne kunde er særlig god til. På den måde kan vi drage nytte af hinandens evner, og bidrage til hinandens værdiskabelse”.

Har I lyst til en uforpligtende snak?

Book et møde i vores kalender, så tager vi en snak om jeres virksomhed og en løsning for jer.

Hvordan skaber man dette?

Vores produkt er et standardprodukt. Vi har skåret det til, så det er en “one-size-fits-all”-løsning. Vi har altså skabt et produkt til de virksomheder, der gerne vil have en enkel løsning uden behov for at ændre i dokumenterne. Det er trygt for kunden at vide, at de overholder lovkravene, og ikke står over for uforudsete udgifter.

Vil I også have en helt selvstændig løsning til jeres virksomhed? Så prøv vores prisberegner, eller kontakt os i dag: Vi får jer i gang på cirka 24 timer.

Vores vision
Vi vil være den foretrukne whistleblowerordning.

Vores mission
Oprettelse af enkle, nemme og selvstændige rapporteringsordninger.

Hos Whistleblower Legal skaber vi løsninger, der gør det enkelt og nemt for virksomheder at opsætte whistleblowerordninger. Løsningen skal skabe tryghed for virksomhedens medarbejdere og ledere.

Vi vil skabe løsninger uafhængigt af andre interessenter. På den måde sikrer vi, at vores kunder får en 100 % uafhængig og pålidelig vurdering af de indberetninger, de måtte modtage via deres whistleblowerordning.

LIVE WEBINAR

“Sådan etablerer og varetager I jeres whistleblowerordning”

TORSDAG   |   28.09.2023   |   9:00