Om mig

Baggrunden

Vil du også have en enkel, nem og uafhængig løsning til en fast pris? Det er tankerne bag Whistleblower Legal ApS.

Jeg stiftede firmaet efter jeg i havde arbejdet som advokat ved et større advokatfirma. her rådgav jeg både små og mellemstore virksomheder, bl.a. indenfor generel erhvervsret, arbejds- og ansættelsesret (HR-jura) samt etablering og vedligehold af kundernes whistleblowerordninger.

Mine tanker om oprettelsen af Whistleblower Legal ApS;

“Jeg ville gøre det enkelt og overskueligt for alle virksomheder at leve op til lovkravet om at have en whistleblowerordning. Mit mål var at skabe en løsning, der var troværdig og fuldstændig uafhængig, hvor ingen anden part havde en interesse i indberetningerne. Det skulle være en løsning, som var simpel at implementere: Derfor skabte jeg en Plug-and-Play-løsning.”

Behovet for at skabe en uafhængig løsning, så jeg, da jeg som advokat ofte blev mødt af en holdning om, at jeg kunne have en interesse i at gøre de indberettede sager større, end nødvendigt. Omvendt så jeg også en interessekonflikt i, at whistleblowerordningen blev løst hos virksomhedens revisor, da en virksomheds mulige tvister skal medtages af revisor som potentielle udgifter til verserende sager i årsregnskabet. jeg ville derfor skabe en mulighed for de virksomheder, som ønskede en 100 % uafhængig løsning, hvor det også var gennemskueligt for kunderne, hvad de skulle betale.

“Jeg ville skabe en løsning, hvor det var klart for virksomhederne, hvad løsningen kostede – mine kunder skal ikke have nogle uforudsete omkostninger. Jeg ser det som en forsikring virksomhederne betaler for. Ved at tilbyde et produkt, som kunden trygt kan overlade til os, frigøres ressourcer til at gøre de ting, som lige netop denne kunde er særlig god til. På den måde kan vi drage nytte af hinandens evner, og bidrage til hinandens værdiskabelse”.

Har I lyst til en uforpligtende snak?

Book et møde i min kalender, så tager vi en snak om jeres virksomhed og en løsning for jer.

Hvordan skaber man dette?

Mit produkt er et standardprodukt. Jeg har skåret det til, så det er en “one-size-fits-all”-løsning. Jeg har altså skabt et produkt til de virksomheder, der gerne vil have en enkel løsning uden behov for at ændre i dokumenterne. Det er trygt for jer som kunde at vide, at dokumenterne overholder lovkravene, og ikke står over for uforudsete udgifter.

Vil I også have en helt selvstændig løsning til jeres virksomhed? Så prøv prisberegneren, eller kontakt mig i dag: Jeg får jer i compliance med whistleblowerordningen på 24 timer.

Vision
Jeg vil levere den foretrukne whistleblowerordning.

Mission
Oprettelse af enkle, nemme og selvstændige rapporteringsordninger.

Hos Whistleblower Legal skaber jeg løsninger, der gør det enkelt og nemt for virksomheder at opsætte whistleblowerordninger. Løsningen skal skabe tryghed for virksomhedens medarbejdere og ledere.

Jeg vil skabe løsninger uafhængigt af andre interessenter. På den måde sikrer jeg, at mine kunder får en 100 % uafhængig og pålidelig vurdering af de indberetninger, de måtte modtage via deres whistleblowerordning.

LIVE WEBINAR

“Sådan etablerer og varetager I jeres whistleblowerordning”

TORSDAG   |   28.09.2023   |   9:00